Inici » Noticies » El Club Celebra el seu 80è Aniversari amb una Exitosa Calçotada a Sant Cugat

El Club Celebra el seu 80è Aniversari amb una Exitosa Calçotada a Sant Cugat

El passat diumenge 25 de febrer, el Club va celebrar el seu 80è aniversari amb una jornada plena de festa, tradició i germanor al Parc de Can Vernet, davant de l’aparcament del CAP de Sant Cugat. L’esdeveniment va aconseguir reunir fins a 120 persones, entre socis, sòcies, familiars i amics del Club.

Des de les 14:00h, els assistents es van donar cita en aquest espai per gaudir d’una autèntica calçotada, que va incloure un deliciós pica-pica de formatge, patates i olives, seguit dels tradicionals calçots. La botifarra amb mongetes, juntament amb begudes, coca i cava, van complementar a la perfecció aquesta festa gastronòmica.

Un dels moments més destacats va ser la presentació de la nova samarreta institucional del Club, que va ser rebuda amb gran entusiasme per part dels assistents.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

Els participants van recordar la importància de l’esperit ecològic i sostenible de l’esdeveniment, portant els seus propis plats, gots i coberts de casa, una iniciativa que va ser molt ben rebuda i que va afegir un toc distintiu a la celebració.

Amb aquesta exitosa celebració, el Club no només va commemorar els seus 80 anys d’història, sinó que també va reafirmar els forts lligams que uneixen a la nostra comunitat.

En conclusió, el 80è aniversari del Club es va convertir en un record inoblidable per a tots els que van tenir la sort de formar part d’aquesta especial celebració. Ja s’espera amb il·lusió la propera celebració d’aquest 80è Aniversari.