Inici » Noticies » El Club Muntanyenc de Sant Cugat Celebra el seu 80è Aniversari amb una gran vetllada al Claustre del Monestir

El Club Muntanyenc de Sant Cugat Celebra el seu 80è Aniversari amb una gran vetllada al Claustre del Monestir


El passat dissabte, 27 d’abril de 2024, el Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) va celebrar el seu 80è aniversari amb un acte central que va tenir lloc en el Claustre del Monestir. La cerimònia va ser un vibrant homenatge a la història i evolució del club, així com a la seva influència continuada en la comunitat.

La coordinadora de la Secció de Cultura del CMSC, Amàlia Roig, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents i d’introduir l’esdeveniment. La Coral Sant Cugat del CMSC va obrir i tancar l’acte “donant solemnitat” a l’entorn privilegiat, el Claustre, amb dues peces musicals curtes al principi i final molt boniques, que van capturar l’essència cultural del club.

L’Alcalde de Sant Cugat, Sr. Josep Maria Vallès, també va fer el seu discurs, durant el qual va entregar una placa commemorativa al club, reconeixent la seva destacada trajectòria i contribució a la comunitat.

Un dels moments més destacats va ser el parlament de Jaume Cifuentes, un soci veterà, qui va rememorar amb nostàlgia els inicis del club l’any 1944. A continuació, els vicepresidents de la Junta actual, Alba Martínez-Picó i Fernando Cortizo, van compartir la visió i el desenvolupament recents del club amb un to dinàmic i divertit, subratllant els plans de futur i el compromís continuat amb els seus membres.

Durant la vetllada, es va procedir al lliurament d’insígnies als socis i sòcies que celebraven 25 i 50 anys de pertinença al CMSC, un gest que va simbolitzar l’apreciació i reconeixement del club cap a la seva fidelitat i dedicació.

El president del CMSC, Sr. Joan Bel, va oferir un parlament que va destacar l’evolució del club des de les seves primeres experiències familiars fins a la seva actual presidència, celebrant els 80 anys de passió, esforç i compromís del club amb l’esport i la cultura. El president va lloar la diversitat d’activitats i el compromís amb la inclusió, remarcant l’arrelament profund del club en la comunitat de Sant Cugat i la seva contribució al benestar general. Va agrair especialment als fundadors, membres veterans, voluntaris, i a tots els involucrats en el suport i desenvolupament del club, subratllant la importància de la col·laboració comunitària i el suport continuat de les autoritats locals.

L’actuació de la Secció de Gimnàstica Rítmica del Muntanyenc va aportar una nota de gràcia i color a l’esdeveniment, demostrant l’ample ventall d’activitats que el club ofereix als seus membres.

Aquesta celebració va ser no només una mirada enrere als rics 80 anys d’història del club, sinó també una afirmació del seu vital paper en fomentar el benestar i la cohesió social a Sant Cugat.

Fotografies: Carlos Guzmán