Inici » Sense categoria » El Club Muntanyenc obre una Nova Borsa de Voluntariat

El Club Muntanyenc obre una Nova Borsa de Voluntariat

Al Club Muntanyenc Sant Cugat hem posat en marxa una nova iniciativa: la nostra borsa de voluntariat. Si alguna vegada has estat voluntari/a en algun dels nostres esdeveniments o simplement t’agradaria ser-ho, aquesta és una oportunitat perfecta per a tu.

Al llarg de l’any, organitzem una gran varietat d’esdeveniments:

La creació d’aquesta borsa de voluntariat és una resposta a la constant demanda de persones interessades en contribuir a les nostres activitats. En ser part de la borsa, tindràs l’oportunitat de rebre una convocatòria per a cada esdeveniment que organitzem i, si la teva disponibilitat ho permet, podràs inscriure’t per participar-hi.

El teu suport com a voluntari/a és fonamental per al bon funcionament dels nostres esdeveniments i per proporcionar una experiència inoblidable als participants. A més, seràs part d’una comunitat de persones entusiastes i compromeses amb l’activitat física i la natura.

No esperis més i uneix-te a la nostra borsa de voluntariat. Sigues part de la nostra família i fes una diferència en els nostres esdeveniments. Esperem poder comptar amb la teva participació entusiasta i les teves habilitats per fer dels nostres esdeveniments un èxit.