Inici » Noticies » El Club Muntanyenc present al 10è Aniversari de Sant Cugat Creix

El Club Muntanyenc present al 10è Aniversari de Sant Cugat Creix

Ahir, el CAR de Sant Cugat va ser l’escenari de la celebració del 10è aniversari de Sant Cugat Creix, una associació esportiva dedicada a promoure el coneixement i el desenvolupament de l’esport a Sant Cugat, Catalunya i Europa.

El Club Muntanyenc Sant Cugat s’ha unit recentment a aquest ambiciós projecte i va estar present en l’acte commemoratiu. El president del Club, Joan Bel, va tenir l’honor d’entregar les plaques de reconeixement a Rosa Maria Penella i Nacho Gonzalvo.

Rosa Maria Penella va ser reconeguda per la seva llarga trajectòria al club, amb gairebé 20 anys de dedicació. Penella forma part del grup Camins, és coordinadora de la Marxa Infantil i col·labora en diversos esdeveniments com la Marxa del Corredor Verd.

Nacho Gonzalvo, responsable de Muntanya durant diversos anys, també va rebre un reconeixement. Gonzalvo ha liderat nombroses sortides i continua implicat com a vocal en moltes activitats de Muntanya, així com en caminades i altres esdeveniments del club.

La nostra ex-atleta i actual directora de l’escola d’atletisme, Cora Salas, va participar en una taula rodona d’esportistes, on es va debatre sobre l’esport d’elit a la nostra ciutat.

Des del Club Muntanyenc Sant Cugat, felicitem Sant Cugat Creix pel seu 10è aniversari i esperem poder celebrar molts més èxits junts en el futur!