Inici » Noticies » El Club Muntanyenc Sant Cugat presenta la seva nova samarreta

El Club Muntanyenc Sant Cugat presenta la seva nova samarreta

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha desvetllat la seva nova samarreta destinada a reforçar l’esperit de comunitat i unitat entre els seus membres. Aquesta nova peça de roba serà entregada a tots els voluntaris i voluntàries que col·laborin en les diverses Curses i Marxes organitzades pel club, amb l’objectiu de presentar una imatge unificada i cohesionada.

La nova samarreta destaca per la seva qualitat i està disponible en dos models diferents per adaptar-se a totes les preferències: un model Unisex i un model entallat especialment dissenyat per a dona. D’aquesta manera, el CMSC vol garantir que tots els seus membres se sentin còmodes i representats.

Per a aquells membres del club o aficionats a l’aire lliure que desitgin adquirir aquesta samarreta, podran fer-ho directament a la seu del CMSC. El preu de la samarreta és de 15€ per als socis del club, mentre que per als no socis el cost serà de 17€, una oportunitat per mostrar suport a la comunitat muntanyenca i portar amb orgull els colors i l’esperit del Club Muntanyenc Sant Cugat.