Inici » Noticies » El grup Camins fan la 3a i 4a etapa de la Via Aran

El grup Camins fan la 3a i 4a etapa de la Via Aran

Ja hem explicat la història d’aquest camí i via de comunicació entre França, Catalunya (Vall d’Aran) i l’Aragó des de l’època medieval fins fa uns 80 anys (abans de perforar el primer túnel de Vielha) i que fa 2 anys s’ha tornat a descobrir i senyalitzar com recorregut d’excursionisme (GR17).

Les etapes s’han desenvolupat els dies 3 i 4 de juny en part en territori Aranès i, després de la boca sud del túnel, entre Conangles i Vilaller.

L’etapa entre Vielha i Conangles es va canviar, per motius atmosfèrics (encara quedava neu i glaç a prop del Port de Vielha) per una caminada fins al Llac Rodó (a sud del port) i per un ‘altra alternativa entre Vielha i 3 Pobles del camí Reiau (Vilac, Mont i Montcorbau) amb un recorregut circular.

A continuació pengem una selecció de fotos fetes per uns quants participants durant les etapes.

En aquesta sortida el bon temps ens ha acompanyat tota l’estona malgrat que les previsions molt negatives va ploure només uns minuts unes poques gotes. Però tots els rius i rierols estaven plens per la pluja dels dies anterior, com es pot veure a les fotos.

La propera sortida del grup es farà al 4 i 5 de novembre, continuat el camí des del Monestir d’Obarra fins a Capella, passant pel poble i Monestir d’Isabèna.

Salut!
Rosa Maria i Silvano

Fotogaleria de la sortida:

https://photos.app.goo.gl/vsijVYNhwRRyaRzHA

https://photos.app.goo.gl/WxWtyDtfxjs3N7yd9