Inici » Noticies » El grup CapdeMunt celebra el 20è aniversari repetint la pujada al Canigó

El grup CapdeMunt celebra el 20è aniversari repetint la pujada al Canigó

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre es commemora els 20 anys del Grup Capdemunt pujant al Canigó.

20 anys més tard de la primera sortida del grup CapdeMunt, Jesús Gracia i Ramon Costa, cofundadors del grup, han redactat aquesta breu ressenya de l’excursió del mes d’octubre del 2002:

Vàrem decidir entre tots, en les reunions preparatòries a l’antiga seu del CMSC, a la Plaça de Barcelona, anar al mes d’octubre del 2002 al Canigó. Hi va haver un gran èxit de convocatòria, vàrem ser moltíssima gent, tanta que vam omplir el refugi de Mariailles (1718 m) on fins i tot vàrem plantar-hi diverses tendes al voltant. La pujada es va fer el diumenge dia 13. Havia nevat molt en cotes altes i, per tant, gran part de la sortida es va fer amb força neu.

Vàrem pujar al Canigó (2784 m) per la bonica i solitària vall del riu Cady, en un dia radiant. Al final, una gran ziga-zaga i la famosa xemeneia. Ja érem al cim.

Com que érem tanta gent, va ser difícil d’organitzar els ritmes i al final ens vàrem trobar una mica taponats i no vam poder coincidir al cim tots junts, on recordo feia molt de fred.

Ja han passat 20 anys. I que per molts anys.

Un record molt gran a tots els companys i companyes, amics i amigues, que aquests anys ens hem anat trobant. Endavant CapdeMunt.