Inici » Noticies » El grup dels Camins comença la Via Aran – Pirineu

El grup dels Camins comença la Via Aran – Pirineu

Aquest nou camí, antic camí de comunicació entre Toulouse, Saint Bertrand de Comminges, Vielha i Osca (Huesca), ara senyalitzat com GR17 després del Túnel de Vielha i promogut per totes les institucions públiques dels territoris on passa el seu recorregut, és la continuació del camí que vam organitzar fins a les fonts de la Garona.
La primera i segona etapa s’han desenvolupat els dies 6 i 7 de maig entre Vilaller i el Monestir d’Obarra.
A continuació pengem una selecció de fotos fetes per uns quants participants durant la caminada de 30 km i de desnivells positius acumulats de + 1.400 m entre els dos dies de caminada.
En aquesta sortida el bon temps ens ha acompanyat tota l’estona malgrat el lleu risc de pluja de la segona etap. La calor va ser moderada.
Les fotos representen uns punts del recorregut del grup entre Vilaller i el Monestir d’Obarra amb esglésies, camps, senders, rius…
Els organitzadors agraeixen l’esforç i valentia dels participants per uns dies de caminades difícils però fantàstiques pels senders i pistes del GR en aquest nou programa.
Us hi esperem a la propera sortida del 3 i 4 de juny, on tornarem enrrere fins a Vielha per les 2 etapes que connecten el Vall d’Aran amb Vilaller. Farem la pujada al Port de Vielha des de la boca sud del túnel però amb una alternativa més suau entre Vielha i el riu Salient al primer dia.
Salut!

Rosa Maria i Silvano