Inici » Noticies » Entrevista al Tot Sant Cugat a Joan Bel i Amàlia Roig pel 80è Aniversari

Entrevista al Tot Sant Cugat a Joan Bel i Amàlia Roig pel 80è Aniversari

El Tot Sant Cugat ha entrevistat al president del Club Joan Bel i a la Coordinadora de Cultura Amàlia Roig en motiu del 80è Aniversari del Club Muntanyenc Sant Cugat.

A l’entrevista, el president Joan Bel descriu les activitats commemotatives d’aquest Aniversari. Aquest cap de setmana, el club organitza el seu acte central del 80è Aniversari que comptarà amb actuacions de la Coral Sant Cugat i la secció de gimnàstica rítmica, a més d’una exposició sobre els inicis del club i la seva evolució. També s’entregaran medalles i insígnies als socis amb 25 i 50 anys de fidelitat.

La coordinadora de cultura, Amàlia Roig, rememora com va ser integrar-se al club amb la seva família com una forma d’immergir-se en la comunitat i la natura de Collserola. Roig, que va entrar a formar part del club fa 27 anys, ha passat a tenir un paper clau en la seva gestió.

Joan Bel, que va començar a implicar-se més activament durant el 75è aniversari del club, destaca que dirigir l’entitat és un honor que ve amb grans responsabilitats, especialment donat el nombre de socis i diversitat d’activitats. El club, segons Bel, gaudeix d’una bona salut econòmica i alta participació.

El club, estretament lligat a l’evolució de la ciutat de Sant Cugat, continua expandint les seves activitats amb la recent incorporació a la iniciativa SantCugatCreix, buscant implicar-se en projectes europeus i estendre el seu impacte a la comunitat.

Entre els reptes futurs, Bel i Roig assenyalen la necessitat de consolidar l’estructura actual del club i d’atraure més membres joves, especialment en el rang d’edat entre 25 i 45 anys, per continuar amb la seva missió de fomentar un estil de vida actiu i integrat amb la cultura i l’esport.