Inici » Noticies » Èxit de la Secció d’Atletisme al Campionat d’Espanya SUB18

Èxit de la Secció d’Atletisme al Campionat d’Espanya SUB18

Espectacular actuació dels i les SUB18 en el Campionat d’Espanya SUB18 disputat el passat cap de setmana de l’11 i 12 de març a Salamanca.
Hi participaven 5 atletes de la secció i van penjar-se fins a 4 medalles, situant-se com a 4t millor Club estatal del Campionat.
Isaias Artigas es penjava l’or als 200 metres llisos, amb una marca de 21,57 segons, que suposa Rècord dels Campionats, segona millor marca de la història d’Espanya i Rècord de Catalunya SUB18.
Elda Romeva feia doblet i es penjava la medalla de plata al triple salt amb una marca de 12,29 i la de bronze al salt de llargada amb una marca de 5,71.
Paula Rodríguez pujava al 2n esglaó del podi als 60 metres tanques amb una marca de 8,42 segons, que suposen la segona millor marca catalana de la història. En aquesta prova, la Martina Zunino es classificava en 9a posició i es quedava a les portes de la final.
Finalment, Helena Santacana quedava en 4a posició als 400 metres llisos, millorant en dues ocasions la seva anterior marca personal amb un registre de 56,41 segons.

En definitiva, uns resultats espectaculars per aquests atletes que han finalitzat la temporada d’hivern.