Inici » Noticies » Èxit de la sortida a via Garona el passat 7 i 8 de maig
Via Garona

Èxit de la sortida a via Garona el passat 7 i 8 de maig

Les etapes s’han desenvolupat els dies 7 i 8 de maig entre Barbazan i Saint Béat, de la zona històrica de la Comminges, Haute Garonne.

Com vam dir als escrits anterior, el programa començat a l’octubre del 2021 s’acabarà a la font del riu Garona, a la zona del Pla de Beret coneguda com UELH DEL GARONA després  de 14 etapes i aproximadament  +5000 m. de desnivells positius acumulats. Continuarà els propers anys com Camí Aran/Pirineu en unes dotzena  d’etapes per l’Aragó.

A continuació pengem una selecció de fotos fetes durant la caminada de 30 km i de desnivells positius acumulats de + 1.500 m.

En aquesta sortida el bon temps ens ha acompanyat tota l’estona. I la calor va ser moderada.

El programa continuarà el proper mes de juny amb altres 3 etapes al territori de l’ Haute Garonne i de la Val d’Aran.  Seran 3 etapes de 55km i 2050 de desnivells positius acumulats.

Les fotos representen uns punts del recorregut del grup entre Barbazan i Boutx amb unes fotos d’esglésies, ermites, camps, senders, praderes  i vistes de pobles i muntanyes nevades.

Els organitzadors agraeixen l’esforç i valentia dels participants per uns dies de caminades difícils però fantàstiques pels senders i pistes del GR78 i del GR86, sempre lluny del Garona per poder evitar l’asfalt i les carreteres. El riu Garona el tornarem a veure abans de la frontera entre França i l’Aran.

Us hi esperem a la propera sortida!

Rosa Maria i Silvano

 Fes una ullada a la Fotogaleria!