Inici » Noticies » Èxit rotund de la botifarrada popular organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat

Èxit rotund de la botifarrada popular organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat

El passat 30 de juny, la ciutat de Sant Cugat va acollir la botifarrada popular organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, en el marc de la seva festa major. L’esdeveniment va ser tot un èxit, amb una gran participació de veïns i visitants que van gaudir d’una jornada plena de sabor i diversió.

La botifarrada, que va tenir lloc als jardins del Monestir de Sant Cugat, va començar a les 20h i va congregar a més de 900 persones entre participants i voluntaris, que es van apropar per degustar el plat estrella preparat pels membres del Club Muntanyenc.

Per immortalitzar aquesta memorable jornada, la Televisió de Sant Cugat va produir un vídeo resum de l’esdeveniment, que ja es pot veure a través del següent enllaç: [https://www.youtube.com/watch?v=LknyUWMPF28].

L’èxit d’aquest esdeveniment posa de manifest la capacitat d’organització i l’esperit comunitari del Club, que es consolida com una referència en l’agenda festiva de Sant Cugat del Vallès.

Aprofitem aquesta oportunitat per expressar un agraïment especial a tots i totes les voluntàries que van contribuir a fer possible la realització d’aquesta botifarrada popular 2023.