Inici » Noticies » Extraordinària travessa pel Parc d’Aigüestortes dels Grups Muntanya i Capdemunt

Extraordinària travessa pel Parc d’Aigüestortes dels Grups Muntanya i Capdemunt

Primera nit al refugi Ventosa Calvell (2214m), i ascensió l’endemà a la Punta Alta de Comalesbienes (3014m). Desprès de metres de grimpada i amb l’ajut dels companys més avessats a fer crestes, vam fer el cim!!!

Espatarrants vistes cap l’oest Comaloforno, els Besiberris, al fons el massís de la Maladeta amb l’Aneto, Molières, Perdiguero. Cap el nord el Montardo i cap el est el Circ de Colomers i el Contraix.

L’endemà vam fer el cim el Montardo (2837m) i el Montardo Petit. Nit al refugi de Restanca (2018m). El darrer dia, vorejant estanys cristal·lins com el de Mar, Tort de Rius i Rius fins acabar baixant a l’Espitau de Vielha. Quina meravella tot plegat!!!

“Crec que havia fet cims amb molts de vosaltres però mai un 3000 amb prop de 20 persones. Això diu molt del grup que vam formar i deixa un gran record …. Volia agraïr-vos els dies que m’heu fet passar i sobretot, un especial agraïment al Nacho per la paciència i dedicació a tots i cadascun de nosaltres (per separat i en grup). Nacho: alguns no et mereixem!” JG.

“Ruta espectacular, gracias Nacho por la organización y tu ayuda en la cresta” JJP

“Gràcies per l’organització, la companyia i les foto”  E.

” I moltíssimes gràcies al organitzador, comptable, conductors, fotògrafs i a tots els integrants del grup (en especial a la meva mestra de crestes-Birgit) per la fantàstica sortida”. RM

“Moltes gràcies Carmeta, em vas donar molta confiança” EC

Consulteu els links al àlbums de fotos cedits per @JJpueyo54

https://photos.app.goo.gl/GRYVtUGH9QegZmqw7

https://photos.app.goo.gl/mL7jvLwF9UjfQLuy6

https://photos.app.goo.gl/A5BNoyCHQTVdKfQMA

https://photos.app.goo.gl/LAhi7gcmuXRDbeFv9