Grup

Muntanya en família

Vine a descobrir la muntanya en família amb el CMSC!

El grup Muntanya en Família (MeF) del Club Muntanyenc Sant Cugat neix amb l’objectiu d’oferir activitats a famílies amb mainada que vulguin sortir a la muntanya, amb el doble propòsit de fomentar l’excursionisme entre els infants i els joves i oferir als pares, mares i familiars l’oportunitat de no perdre el contacte amb la muntanya.

A més, d’aquesta manera, s’afavoreix el contacte intergeneracional dins la nostra entitat.

El MeF no és un grup d’esplai ni un canguratge, sinó un grup excursionista que proposa activitats de muntanya per a famílies, que hauran de disposar d’un equipament adequat i una bona predisposició per realitzar aquestes activitats. D’aquesta manera, els infants i joves hauran de venir sempre acompanyats per un familiar responsable.

Ens agradaria que les famílies puguem fer, plegades, excursions per la nostra geografia més propera i per la resta del país: matinals, sortides d’una jornada, caps de setmana i estades en refugis, travessies, campaments, a més d’altres activitats a l’entitat i en coordinació amb altres seccions del CMSC.

Ens agradaria que les famílies puguem fer, plegades, excursions per la nostra geografia més propera i per la resta del país.

Us animeu? Veniu! que farem colla i, com més serem, més riurem!