Inici » Noticies » Fantàstica celebració del 80è Aniversari del Club amb una gran jornada de senderisme a Montserrat

Fantàstica celebració del 80è Aniversari del Club amb una gran jornada de senderisme a Montserrat

Aquest dissabte, el Club ha celebrat el seu 80è aniversari amb una exitosa jornada de senderisme a Montserrat, en la qual han participat més de 80 persones de diferents nivells. Des de primera hora del matí, concretament a les 7:00, els participants han sortit des del CAP de Sant Cugat cap a Montserrat, on han arribat una hora més tard. A la seva arribada, han estat cordialment rebuts per l’Abat Pare Manel Gasch a les portes del Monestir.

Durant aquesta celebració especial, Joan Bel, president del CMSC, ha fet entrega de dos presents a l’Abat: un llibre de Josep Barberà i Suqué titulat “Història d’una Pedra”, i una reproducció en miniatura de la façana principal del Monestir de Sant Cugat, com a mostra d’agraïment per la seva hospitalitat.

Els itineraris programats han cobert des de passejades suaus fins a rutes d’escalada més desafiants, amb desnivells que oscil·len entre els 300 i 1050 metres. A més a més, també hem tingut la participació de 12 membres d’Obrim Camí.

Després de completar les rutes matinals, els participants han gaudit d’un ben merescut dinar al Restaurant Els Torrents, a Castellgalí. La jornada ha finalitzat amb el retorn a Sant Cugat, culminant un dia ple d’activitats i celebracions. Gràcies a totes i tots els que han fet possible aquest dia tan especial!

Moltes gràcies a tots i a totes per venir i gaudir d’aquesta jornada de celebració!

A continuació us posarem un petit recull d’imatges dels diferents moments del dia: