Inici » Agenda » Activitats puntuals » Grup Marmota: Cabrera de Mar (Maresme) – 29 de maig

Grup Marmota: Cabrera de Mar (Maresme) – 29 de maig

Data:  Diumenge 29 de Maig de 2022
Lloc:  Cabrera de Mar (Maresme)
Descripció de la sortida:  Ruta circular pel Castell de Burriac des de Cabrera de Mar.
Hora i lloc de sortida:  8:00 hs, dels cinemes de Sant Cugat (davant l’Auditori)
Hora prevista de tornada:  14:30 hs 
Viatge:  Per la C-32 sortida de Cabrera de Mar, i seguir per la carretera B-502 (45 minuts). La parada més pròxima en tren és a Vilassar de Mar (www.renfe.es) des s’on es pot agafar un autobús fins a Cabrera de Mar. 

Itinerari de la sortida:  Ruta circular que comença i acaba a la plaça del poble de Cabrera de Mar. Tota la ruta està marcada amb fites de color violeta del Parc de la Serralada Litoral.

La fortalesa medieval amb una història més dilatada i influent de tot el Maresme és el Castell de Burriac. La seva figura s’alça imponent dalt d’un turó perfectament cònic, des d’in s’obtenen vistes privilegiades del litoral central de la comarca. Pujar-hi és una activitat força estesa entre els veïns de les poblacions properes, com Cabrera de Mar, Argentona o Cabrils. Aquest itinerari permet contemplar el castell des de tots els angles, això com gaudir de les panoràmiques que ofereix la construcció en la seva faceta de mirador. A més, la ruta ens condueix fins al cim de Montcabrer, l’altra muntanya emblemàtica de Cabrera de Mar. Les pinedes i el sauló són els elements naturals que presideixen el recorregut, agradables però amb pendents moderats en alguns punts.

  Desnivell:  +/- 400 m (altitud mínima 103 m, altitud màxima 388m).Distància:  9 kmDurada: 2h 45 m (depenent del nombre de participants i de les aturades)Dificultat tècnica:  MitjanaDificultat física:  Mitjana Material necessari:  El de muntanya mitjana. Aigua, paravent, bon calçat i alguna cosa per picar (ganyips, fruita…) Vocal:  Agnès ProsCorreu electrònic:  agnes.pros@gmail.com (amb còpia a khromao@yahoo.es) Preu soci CMSC federat FEEC:  0 EurosPreu soci CMSC no federat FEEC:  3 EurosPreu no soci CMSC federat FEEC:  5 EurosPreu no soci CMSC no federat FEEC:  8 Euros Viatge en:  Cotxes particulars (despeses compartides, 47 km) o en tren. Assegurança d’accidents obligatòria:  Llicència A de la FEEC o equivalent.Inscripcions:  A l’oficina en línia o a la recepció del Club (sense dia límit). Nota:  Avisar al vocal qui pugui portar cotxe (tel: 650 941 955 o agnes.pros@gmail.com)    

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat – Sant Bartomeu, 11 – Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possibleEnllaç:  INSCRIU-TE