Inici » Noticies » Han arrancat amb èxit les activitats culturals del Club Muntanyenc
Activitats culturals CMSC

Han arrancat amb èxit les activitats culturals del Club Muntanyenc

Amb l’inici del curs ha començat també tota l’oferta habitual d’activitats culturals del Club.
La novetat d’enguany és el curs Entendre i Gaudir de la Música impartit per Rafael Esteve Alemany.

Us presentem les activitats culturals que realitzem al CMSC:

El Tertuliart està format per un grup de socis i sòcies artistes que organitzen reunions per compartir la seva afició per la pintura i l’art en general. Es reuneixen els dimecres (cada quinze dies),  de 17h a 19h a la Seu.

Talking About Group és el grup de tertúlia en anglès. Es reuneix cada dimecres a les 19h a la Seu.

La Coral Sant Cugat del CMSC està formada per socis i sòcies amants de la música polifònica, la música popular de muntanya i la música tradicional catalana. Els assaigs són cada dimarts, de 19h a 21h, a la Casa de Cultura (Av. de Castellví, s/n).

Dimecres de Cultura és un grup que realitza sortides culturals un cop al mes els dimecres on visiten biblioteques, sales d’exposicions, museus, paratges privilegiats, esglésies, monuments, etc.

El Grup de Lectura es reuneix mensualment per parlar del llibre que escaigui. A l’inici del trimestre les dinamitzadores del grup proposen la llista dels llibres que es llegiran. Es reuneixen mensualment, normalment el segon dimarts del mes, a les 19h, a la Seu.

El Grup ClicFoto ofereix un espai de trobada, intercanvi i pràctica tècnica per a aficionats, aficionades i amants de la fotografia. Es reuneixen quinzenalment el 1r i 3r dijous de cada mes, a les 19h, a la Seu per comentar les fotografies realitzades.

Cada mes o cada dos un nou artista ens sorprèn amb les seves obres. Les exposicions són obertes a tothom qui les vulgui visitar, a l’Espai Social de la nostra seu. Sovint les exposicions mostrades van acompanyades d’una inauguració en la qual el mateix autor s’encarrega de presentar la seva obra.