Inici » Noticies » Històric èxit de participació a la 14a Marxa del Corredor Verd del Vallès

Històric èxit de participació a la 14a Marxa del Corredor Verd del Vallès

El passat 21 d’abril es va celebrar la 14a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès, un esdeveniment organitzat pel Club Muntanyenc Sant Cugat des de l’any 2011. Aquesta caminada anual busca promoure el coneixement i la protecció del corredor natural que connecta la Serra de Collserola amb Sant Llorenç i la Serra de l’Obac, una zona sotmesa a una intensa pressió industrial i urbanística.

Enguany, la Marxa ha registrat una participació rècord amb 273 caminants, entre els quals 105 eren federats, destacant-se una major presència femenina. La jornada es va caracteritzar per una excel·lent organització, particularment pel que fa al marcatge del recorregut i els punts d’avituallament. Els participants van poder gaudir de fruita fresca proporcionada per la Cooperativa L’ORTIGA, i també es va fer entrega d’una tassa d’acer de 220ml plegable a cada participant, com a part de les iniciatives mediambientals incloses en el reglament del SEGELL VERD de la FEEC.

A més, la Marxa d’aquest any ha inclòs la modalitat de Marxa Nòrdica, amb un recorregut de 9 km que començava a Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració de les entitats locals UEM de Matadepera i CESQV de Sant Quirze. Aquesta nova incorporació ha afegit un atractiu addicional per als amants del senderisme i la marxa nòrdica.

L’esdeveniment continua reforçant el seu compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, utilitzant senyals reutilitzables i fomentant pràctiques responsables entre tots els seus participants. La 14a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès ha estat, sense dubte, una demostració de com el treball en comunitat i el respecte per la natura poden anar de la mà en la promoció d’un estil de vida saludable i respectuós amb el nostre entorn.