Inici » Noticies » La Secció d’Atletisme celebra el seu final de temporada a la Guinardera

La Secció d’Atletisme celebra el seu final de temporada a la Guinardera

Aquest diumenge, a La Guinardera, hem viscut una jornada inoblidable d’atletisme. Més de 80 atletes s’han reunit per participar a la competició interna del Club Muntanyenc Sant Cugat, coincidint amb el tancament de la temporada i la celebració del nostre 80è aniversari.

Els nostres joves esportistes han demostrat el seu talent en una varietat de disciplines atlètiques, des de les curses fins als salts de perxa, longitud i alçada. A més, també s’ha dut a terme la prova de llançament de vortex, que ha estat un èxit rotund entre els participants.

L’ambient ha estat festiu i ple d’emocions, especialment durant els moments de reconeixement als millors atletes de la temporada. Estem molt orgullosos de la gran assistència i de l’èxit de l’esdeveniment.

Encara queden diversos Campionats de Catalunya i d’Espanya a les diferents categories però aquesta jornada marca la culminació d’una temporada especial per a l’escola del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Gràcies a tots els que heu fet possible aquest dia tan especial. Seguirem treballant amb la mateixa passió i dedicació per continuar creixent i assolint noves fites.