Inici » Noticies » La secció de Gimnàstica del Club Muntanyenc participa al trofeu de Sant Cugat

La secció de Gimnàstica del Club Muntanyenc participa al trofeu de Sant Cugat

El passat diumenge 7 de maig tots els conjunts de competició de la secció de Gimnàstica del Club Muntanyenc van participar en el trofeu de Sant Cugat organitzat per la Gimnàstica Sant Cugat.
A la jornada de matí van participar els conjunts escolars, on es va aconseguir la segona posició dels conjunts benjamí B, benjamí A i infantil A i la tercera posició del conjunt prebenjamí C i Aleví B. Volem destacar que el conjunt Benjamí B representarà a Sant Cugat a les finals nacionals escolars a Sabadell el 17 de juny.
A la jornada de migdia van participar les gimnastes individuals escolars, on es va aconseguir la primera posició de la Inés Bevelander en benjamí B i l’Helena Sàez en infantil A, gimnastes que ens representaran a les finals nacionals d’individual.
Per acabar, a la jornada de tarda van participar els conjunts federats de la secció i destaquem la primera posició del conjunt infantil de nivell VII i el conjunt sènior de nivell V. Podrem tornar a veure als conjunts federats del club Muntanyenc a la 1a fase de la copa catalana que tindrà lloc el pròxim 14 de maig a Blanes. Molta sort a tots els equips!