Inici » Noticies » L’equip sènior de gimnàstica estètica de grup del Club Muntanyenc Sant Cugat es classifica per a la Copa del Món i el Mediterranean Countries Championship

L’equip sènior de gimnàstica estètica de grup del Club Muntanyenc Sant Cugat es classifica per a la Copa del Món i el Mediterranean Countries Championship

El Club Muntanyenc Sant Cugat està d’enhorabona. El seu equip sènior de gimnàstica estètica de grup ha aconseguit una fita històrica: la classificació per a la Copa del Món que se celebrarà a Tarragona el cap de setmana del 28 i 29 de juny.

A més les gimnastes també competiran al Mediterranean Countries Championship, un esdeveniment d’alt nivell que reuneix els millors equips de la regió mediterrània.

L’equip està format per nou gimnastes que, després de tres anys entrenant juntes han demostrat un creixement constant i una gran compenetració.

Aquest grup ha competit principalment a l’àmbit autonòmic fins aquesta temporada, quan han fet el salt a l’àmbit nacional amb excel·lents resultats que els han permès obtenir aquesta prestigiosa classificació.