Espai soci/a

Llicències FEEC

FEDERA'T #sentlamuntanya

Del 22 de desembre a l’1 de gener del 2024 NO es tramitaran llicències FEEC.

A partir del 2 de gener sol·licita la teva llicència FEEC 2024 mitjançant  la nostra oficina on line o presencialment a la recepció del club.

Consulta tota la informació al web de la FEEC i les assegurances i taules resum amb els preus anuals.

NOVETATS PER AL 2024:

• Nova Muntanya Plus Extra per totes les modalitats de llicència que inclou el
rescat sense accident amb situació de perill per la vida del federat.
• Fora de l’estat espanyol: inclosa la cobertura per catàstrofes naturals.
• Inclusió trams de passarel·les (tipus ponts tibetants…).
• La modalitat de la slackline s’augmenta fins als 100m.
• Inclusió de l’electrocució
• Magnetoteràpia en casos concrets i sota autorització.
• Inclosa la modalitat de la BTT Elèctrica al redactat de la pòlissa.
• Més cobertura inclusiva
• Limitació llicències temporals, per competició es poden treure 3 llicències
anualment i per la resta 5.

• No impressió de les llicències habilitades FEDME.

Per aquest 2024 des de la FEDME s’ha comunicat que no es proporcionaran els plàstics per
a realitzar la impressió de les llicències federatives.
Aquells federats i federades que optin a realitzar l’habilitació FEDME hauran de descarregarse l’aplicació: “Paso a Paso” al seu telèfon mòbil.

Socis i sòcies del CMSC

Recordeu que tenim una quota especial de 25 euros per a persones que es vulguin associar unicamet per a federar-se. Es tracta d’una quota especial de tramitació de la llicència federativa de la FEEC per a les modalitats establertes per part de la Federació  i només pel primer any. Aquesta quota només es pot tramitar a traves de la web de la FEEC(www.feec.cat) i no donarà dret a gaudir dels avantatges establerts als nostres membres ni  a fer ús de les instal·lacions i activitats del CMSC a un preu reduït.

APP de la FEEC

Per a poder gaudir de l’APP de la FEEC i totes les seves prestacions, aquesta necessita una actualització o tornar a descarregar per a que tingui un funcionament correcte.

L’aplicació per a tauletes i telèfons mòbils de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) permet la identificació dels federats directament amb els seus propis dispositius.

Els federats poden portar al telèfon mòbil tota la informació imprescindible com a federat de la FEEC. Amb l’APP els federats i federades tindran a les mans la e-llicència que tindrà el mateix valor que la llicència física en els refugis que tinguin conveni amb la FEEC i en els establiments que s’han adherit a aquesta aplicació. Cal recordar que gràcies a l’acord amb les federacions d’Aragó, Astúries, País Basc i Navarra, aquests descomptes es donaran en tots els refugis d’aquestes federacions.

En aquesta notícia publicada al web de la FEEC podeu informar-vos sobre l’actualització de l’APP i de tots els seus beneficis i serveis.