Espai soci/a

Llicències FEEC

FEDERA'T #sentlamuntanya

Sol·licita la teva llicència FEEC per aquest 2023 mitjançant  la nostra oficina on line o presencialment a la recepció del club.

Consulta tota la informació al web de la FEEC i les assegurances i taules resum amb els preus anuals.

NOVETATS PER AL 2023

  • Descompte a refugis d’Aragó, Navarra, Astúries i País Basc. Gràcies al nou acord de correspondència mútua en matèria de refugis entre les diferents federacions els federats i federades de la FEEC podran gaudir de descomptes en els refugis del Pirineu i Picos de Europa que gestionin les respectives federacions. Aquest acord permet als federats i federades de la FEEC no haver d’habilitar la llicència FEDME per a tenir descomptes en aquests refugis. Així la llicència FEDME oferirà únicament descomptes en els refugis europeus.
  • Queda inclosa la BTT en totes les seves modalitats (inclosa l’elèctrica) i amb les mateixes limitacions de cobertura que a l’any 2022.
  • Queda garantida la cobertura per a federats i federades en totes les modalitats que pateixin alguna diversitat funcional, sense cap mena de discriminació.
  • Trasllat de l’hospital al domicili: màxim 100 Km.
  • Assistència psicològica per acompanyants d’un traspassat.
  • La meteorologia no considerada com a negligència que pugui anul·lar altres cobertures de la pòlissa.
  • Queda cobert tot el camí de Sant Jaume, inclosa la bicicleta de muntanya en tot el seu recorregut.

Socis i sòcies del CMSC

Recordeu que tenim una quota especial de 25 euros per a persones que es vulguin associar unicamet per a federar-se. Es tracta d’una quota especial de tramitació de la llicència federativa de la FEEC per a les modalitats establertes per part de la Federació  i només pel primer any. Aquesta quota només es pot tramitar a traves de la web de la FEEC(www.feec.cat) i no donarà dret a gaudir dels avantatges establerts als nostres membres ni  a fer ús de les instal·lacions i activitats del CMSC a un preu reduït.

APP de la FEEC

Per a poder gaudir de l’APP de la FEEC i totes les seves prestacions, aquesta necessita una actualització o tornar a descarregar per a que tingui un funcionament correcte.

L’aplicació per a tauletes i telèfons mòbils de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) permet la identificació dels federats directament amb els seus propis dispositius.

Els federats poden portar al telèfon mòbil tota la informació imprescindible com a federat de la FEEC. Amb l’APP els federats i federades tindran a les mans la e-llicència que tindrà el mateix valor que la llicència física en els refugis que tinguin conveni amb la FEEC i en els establiments que s’han adherit a aquesta aplicació. Cal recordar que gràcies a l’acord amb les federacions d’Aragó, Astúries, País Basc i Navarra, aquests descomptes es donaran en tots els refugis d’aquestes federacions.

En aquesta notícia publicada al web de la FEEC podeu informar-vos sobre l’actualització de l’APP i de tots els seus beneficis i serveis.