Natura i Medi ambient

Natura i Medi ambient

Per una natura plena de vida i una vida plena de natura

Al Club Muntanyenc Sant Cugat pensem que resulta imprescindible treballar intensament per la conservació de la natura i la millora dels espais verds, sortosament tan presents a la nostra ciutat i els seus voltants, i que tants beneficis ens aporten.

El Parc Natural de la Serra de Collserola forma part de les nostres vides i el Club Muntanyenc hi està totalment implicat. D’aquesta manera, hem establert projectes de col·laboració, tant amb el Parc de Collserola com amb l’Ajuntament de Sant Cugat, a fi de sumar esforços en accions de millora i restauració.

La secció de Natura i Medi Ambient som un grup de persones, sòcies del club, preocupades per la crisi ecològica i l’emergència climàtica que estem patint.

Volem fer una clara aposta per la sostenibilitat, l’educació ambiental i la conservació del patrimoni natural. Per això, duem a terme actuacions sobre el terreny, actes informatius, de divulgació de coneixement i acords amb altres entitats i/o institucions, a fi d’establir una xarxa de treball conjunta que faciliti l’èxit de la tasca comuna.

Si ets una persona sòcia del club, amb les mateixes inquietuds i ganes de col·laborar, no dubtis a contactar amb nosaltres!