Inici » Noticies » Nova Plataforma de fotografies per a les Passejades per Collserola

Nova Plataforma de fotografies per a les Passejades per Collserola

El grup de Passejades per Collserola és un grup que cada diumenge surt d’excursió per Collserola. De forma divulgativa descobreixen algunes de les peculiaritats del nostre entorn més preuat.

A partir d’ara, els entusiastes poden gaudir d’una experiència totalment nova en aquesta activitat gràcies a una nova plataforma que ofereix una visió enriquida de les sortides setmanals.

Fins ara, les Passejades per Collserola, eren una oportunitat per connectar amb la natura i explorar les meravelles del parc natural. No obstant això, ara aquesta experiència ha sigut millorada significativament amb la introducció d’una plataforma que permet als participants i als amants de la natura accedir a àlbums fotogràfics que documenten les sortides.

En aquesta plataforma es trobaran imatges des del febrer de 2022 fins a l’actualitat, i aquesta col·lecció s’actualitzarà cada setmana. Això significa que les persones podran reviure els moments màgics de les sortides i seguir de prop les aventures del grup.

Aquest avenç ha estat possible gràcies a la dedicació i el treball incansable de la voluntària Maria Carme Erra. Maria Carme ha estat una part fonamental d’aquest projecte, ja que ha seleccionat les millors fotografies i vídeos de cada sortida, afegint explicacions a cada àlbum i fins i tot a les pròpies fotografies. El seu esforç i dedicació han creat una experiència única que ofereix un veritable sentit de connexió amb les Passejades per Collserola.

Si es pren temps per explorar els diferents àlbums, els usuaris podran trobar explicacions detallades que aporten context i informació addicional en algunes fotografies. Aquesta característica permet a tothom gaudir d’una comprensió més profunda de les sortides i de les meravelles naturals que Collserola té per oferir.