Inici » Noticies » Obrim Camí, el nou projecte del Club que possibilita l’accés a la muntanya a persones amb mobilitat reduïda

Obrim Camí, el nou projecte del Club que possibilita l’accés a la muntanya a persones amb mobilitat reduïda

Us presentem Obrim Camí, el nou projecte del Club que possibilita l’accés a senders i corriols de muntanya a persones amb mobilitat reduïda amb el suport d’una cadira tot terreny guiada per un equip de voluntaris. Cada sortida és una experiència compartida.

Què és Obrim Camí ?

El projecte d’ Obrim Camí aspira a fer sortides amb regularitat i, pas a pas, augmentar el nombre de persones participants.

Des de finals del 2021 disposem d’una cadira mono-roda Joëlette que és el vehicle que permet accedir a la majoria de camins i, fins i tot, arribar a fer cims amb persones que altrament no en tindrien l’oportunitat amb la força del voluntariat.

Per fer una sortida cal un equip format per la persona que viatja a la cadira i el grup encarregat de portar-la per la ruta acordada.

Què pots fer per Obrim Camí?

Des d’ Obrim Camí estem cercant persones voluntàries que amb il·lusió i compromís participin en aquest projecte. Es pot fer tant en la conducció de la cadira com en tasques de suport i organització.

Apunta’t al voluntariat d’Obrim Camí i fes-nos conèixer entre les teves amistats, coneixences i família. Totes les mans compten!

Com t’apuntes a Obrim Camí?

Només cal que responguis a aquest correu (obrimcami@cmsc.cat) amb el teu nom i telèfon. Ens posarem en contacte amb tu. Aviat et convocarem a una sessió de formació perquè ens coneguis i vegis el que estem fent. A partir d’aquí tu decidiràs en quin àmbit creus que la teva participació pot ser més valuosa.

Engresca’t i fes créixer Obrim Camí!