Inici » Noticies » Obrim Camí rep el Premi Esport Inclusiu de Cugat Mèdia

Obrim Camí rep el Premi Esport Inclusiu de Cugat Mèdia

Els Premis Esport en Marxa, dins la nit de l’esport de Cugat Mèdia, han reconegut el projecte, que busca fer accessibles els entorns naturals, corriols i rutes de muntanya.

El projecte ‘Obrim Camí’ del Club Muntanyenc Sant Cugat ha guanyat el Premi Esport Inclusiu. Es tracta d’una iniciativa que busca fer accessibles els entorns naturals, corriols i rutes de muntanya per a persones amb mobilitat reduïda. Els Premis Esport en Marxa han reconegut la tasca del voluntariat d’aquest projecte el passat 22 de març.

El club compta amb una cadira mono-roda Joëlette i 23 voluntaris formats per utilitzar-la. L’objectiu és fer créixer i convertir en un fet habitual les excursions per a persones amb mobilitat reduïda.

El premi, l’ha recollit un dels coordinadors del projecte ‘Obrim Camí’, Nacho Gonzalvo, i ha estat entregat per la directora del Tot Sant Cugat, Laura Grau.

Els projectes de futbol inclusiu impulsats pel CFU Mira-sol Baco i la Catalònia Fundació Creactiva; i per la Penya Blaugrana Sant Cugat i el Taller Jeroni de Moragas; i el de bàsquet inclusiu UESC-TEA’m han estat els altres finalistes.

22a Edició Premis Esport en Marxa – Nit de l’esport de Cugat Mèdia