Activitats > Sortides

Pelldefoca

Grup: Pelldefoca

Pelldefoca som un grup d’esquí de muntanya que realitzem sortides en temporada hivernal pels Pirineus. Les nostres sortides estan adreçades a membres del CMSC amb experiència en l’esport i en l’esquí.

Funcionament del grup

A principis de temporada realitzem un sopar per a decidir el calendari. Cada membre del grup, de forma voluntària, es compromet a organitzar una sortida oberta a la resta de membres del grup.

Tipus de sortida

 Les sortides acostumen a ser de cap de setmana, sortint dissabte d’hora al matí i retornant diumenge al vespre. El vocal de la sortida es fa càrrec de la reserva d’un refugio n pasar la nit. A cada sortida hi assisteixen un màxim de 15 persones. Tots els membres del grup anem equipats amb material típic d’esqui de muntanya i adicionalment amb piolet i grampons, però en la majoria de les sortides no els hem de fer servir.

Qui conforma el grup

El grup està format per membres d’entre 30 i 65 anys, tots amb bona forma física i gran nivell alpí i d’esquí, el que permet al grup avançar de forma molt fluida malgrat l’elevat nombre d’assistents.

FITXA TÈCNICA

Periodicitat de les sortides

Dos al mes, durant la temporada d’hivern. Intentem aprofitar períodes de vacances i ponts.

Rang aproximat de distància

De 20 a 30 km.

Desnivell positiu mitjà aproximat

± 900 m

Dificultat

ALTA

Hores aproximades de caminada per dia

Entre 6 i 9 hores.

Preu aproximat d’una sortida

± 100 € (entre benzina, allotjament i pensió)

Hora i lloc de trobada més habitual

Dissabte a les 6 h a Sant Cugat del Vallès

Tipus de transport més utilitzat

Vehicle particular

Material recomanable a dur a una sortida

Material d’esquí de muntanya (botes, esquis, pells, ganivetes), material d’alpinisme (grampons i piolet), material de seguretat (ARVA, sona i pala) i material personal d’abric.

Tipus d’assegurança necessària

D de la FEEC o equivalent

Vocals responsables

Quim Palacio