Inici » Noticies » Programa d’esdeveniments per al que queda de 2023!

Programa d’esdeveniments per al que queda de 2023!

El Club Muntanyenc Sant Cugat ja té definides totes les dates d’esdeveniments durant el que resta d’aquest 2023 per als entusiastes de l’aire lliure i els amants de l’esport . Amb una gran varietat d’activitats que inclouen caminades, marxes, curses i molt més, el club promet mantenir als seus socis i sòcies entretinguts i actius fins al final de l’any.

El dijous 25 de maig, el club celebrarà el “Sopar del Soci i Sòcia“, un esdeveniment on celebrarem i felicitarem a tots els socis i sòcies que aquest any fan 25 i 50 anys com a membres del Club Muntanyenc.

Un dels moments destacats de l’estiu serà la “16a Transfronterera Cap del Rec” que se celebrarà el dissabte 17 de juny. Aquesta caminada, que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR), permet als participants gaudir d’una experiència excursionista inoblidable. Hi haurà dos recorreguts disponibles, una marxa llarga de 49 km i una marxa curta de 30 km.

El diumenge 8 d’octubre, els més joves tindran l’oportunitat de participar en la “64a Marxa Infantil“. Aquest esdeveniment, que té una tradició de més de 60 anys, reuneix més de 2.000 infants de 7 a 12 anys per a una passejada única. Les parelles hauran de recórrer un circuit marcat i intentar mantenir un ritme regular. Amb controls establerts en diferents punts del recorregut, l’organització determinarà la regularitat de cada parella.

El diumenge 5 de novembre, el club celebrarà la “37a Mitja Marató“. Aquesta cursa urbana permetrà als corredors i corredores explorar el nucli històric de la ciutat, amb tres modalitats disponibles: mitja marató (21 km), 10 km i 5 km. Sigui quina sigui la distància triada, els participants podran gaudir d’una experiència esportiva única i d’un ambient animat.

La “6a Marxa de la Salut” tindrà lloc el diumenge 12 de novembre. Aquesta activitat de marxa nòrdica es centrarà en promoure un estil de vida saludable mentre es gaudeix de la bellesa del Parc de Collserola. Amb un recorregut d’uns 10 km, els participants tindran l’oportunitat de connectar amb la natura i cuidar de la seva salut.

Per acomiadar l’any de la millor manera possible, el club organitzarà el 31 de desembre la Cursa del Gall. Aquest esdeveniment esportiu únic ofereix una oportunitat emocionant per acomiadar l’any de manera saludable i divertida, tot mentre es gaudeix de l’esperit familiar. Una cursa de 5 km que tindrà lloc pels carrers pintorescs de Sant Cugat. Amb un recorregut dissenyat per oferir una experiència enriquidora, els participants tindran l’oportunitat de descobrir els racons més bells de la ciutat mentre corren amb familiars i amics.