Inici » Noticies » Labdoo ha fet entrega de 5 portàtils a un grup de socis que els portaran a campaments de refugiats Saharauís el proper mes de febrer

Labdoo ha fet entrega de 5 portàtils a un grup de socis que els portaran a campaments de refugiats Saharauís el proper mes de febrer

Labdoo és una plataforma sense ànim de lucre on gent d’arreu del món col·labora per fer arribar portàtils en desús, equipats amb un software educatiu molt potent, a escoles desafavorides de tot el món sense incrementar les emissions de CO2.

Dins del projecte de col·laboració de Labdoo amb la Fundació del Club Muntanyenc s’ha entregat 5 portàtils que es destinaran a escoles dels campaments de refugiats Saharauís aprofitant el viatge que faran uns socis del Club a finals del proper mes de febrer.

Tens un ordinador o tauleta que ja no utilitzes?
Dona’l a través de la plataforma Labdoo o fes la donació a la seu del CMSC el primer dilluns de cada mes de 17:00 a 20:00h. 

També es pot col·laborar en aquest projecte de diferents maneres:

  • Has de viatjar i voldries transportar un portàtil a una escola?
    Tant si viatges per vacances, per la teva ONG, o per feina, comunica’t amb Labdoo i et posaran en contacte amb una escola en el teu país de destí on podràs lliurar un portàtil educatiu. 
  • Fent una donació econòmica a la Fundació del CMSC que permetrà actualitzar l’aplicació informàtica de la plataforma Labdoo. 

Visita el web de la Fundació per a més informació del projecte.