Inici » Noticies » Sortida a Tossa Plana de Lles-Pic de Pessons del Grup Capdemunt

Sortida a Tossa Plana de Lles-Pic de Pessons del Grup Capdemunt

El grup Capdemunt, ha organitzat una sortida de muntanya els dies 3 i 4 de febrer de 2024, amb un total de 10 participants. L’excursió, liderada pel vocal Jordi Guimerà, ha contemplat un recorregut circular que ha iniciat i finalitzat al Refugi de Cap de Rec, passant pel Pic de Pessons, el Refugi de l’Illa i la Tossa Plana de Lles.

El primer dia, els participants han afrontat un itinerari des de Cap de Rec fins al Pic de Pessons, amb una pujada de 1269 metres i una baixada de 728 metres, cobrint una distància de gairebé 19 km. La jornada ha estat qualificada de força exigent.

La segona jornada ha començat al Refugi de l’Illa, recorrent la carena fronterera fins a la Tossa Plana de Lles, i finalitzant la descensió al Refugi de Cap de Rec, amb un desnivell de pujada de 564 metres i de baixada de 1091 metres, en una distància de gairebé 10 km.

Els participants han utilitzat cotxes particulars per desplaçar-se al punt d’inici de l’excursió, i han passat la nit al Refugi de l’Illa, completant així una experiència de muntanya plena de reptes i bellesa paisatgística.

Aquí teniu un petit recull fotogràfic de la sortida: