Inici » Noticies » Sortida del Grup Marmota a Campdevànol

Sortida del Grup Marmota a Campdevànol


El passat 26 de novembre de 2023, el grup Marmota va viure una jornada memorable durant la seva sortida de Campdevanol a Saltor. Amb Eugenio Calderón com a vocal, un total de 13 participants van començar la seva ruta des del pàrquing de la Colònia Molinou, a prop de la carretera C-17, poc després de les 10 del matí.

L’itinerari va conduir-los cap a l’ermita de Sant Grau, on van capturar la imatge de grup com a record. Travessant una antiga pedrera i ascendint per un bosc de roures amb els seus colors d’una preciosa tardor, van arribar fins a la masia abandonada de Quintá de Dalt. El recorregut va continuar per un bosc de faigs amb magnífiques vistes cap al nord i, finalment, van arribar al mirador del Turó de Corones, on van fer una pausa per dinar.

La baixada va transcórrer pels prats de Sant Julià de Saltor, a través de nous boscos de faigs, roures i pins, fins que el camí es va unir amb el del GR-3 i es va convertir en una pista. A les 15:20h, van arribar als cotxes amb grats records de l’excursió. Només els quedava celebrar amb una cervesa el final d’aquesta sortida. El temps va ser excel·lent i els paisatges d’aquesta sortida d’hivern van ser realment preciosos.