Activitats

Sortides

Benvinguts/des a la Secció de Muntanya

La Secció de Muntanya ofereix tota mena de sortides. Les activitats es divideixen en diferents grups de característiques diferenciades (explicats més avall). Els i les vocals responsables de cada grup organitzen un seguit de sortides puntuals, amb més o menys periodicitat, on les persones usuàries es poden apuntar a través de l’Oficina d’Inscripció en Línia.

Excursionisme, alpinisme, passejades i altres activitats de muntanya orientades a totes les edats, gustos i nivells de dificultat.

Per participar a les activitats del CMSC cal estar federat. Tots els grups són oberts, tot i que cal informar-se bé sobre els grups abans d’inscriure’s.

Les sortides del CMSC són per a socis/es. Aquelles persones no sòcies hi podran participar un màxim de dues sortides abans de fer-se socis/es, a excepció de les Passejades per Collserola.

Trobareu la informació a l’apartat agenda del portal del web del CMSC.

Wikiloc CMSC

Grups de Muntanya

Les sortides de menys dificultat les organitzen el grup Passejades per Collserola, que surten cada diumenge a fer recorreguts per Collserola.

De menor a major dificultat, els grups especialitzats en excursionisme són el Grup Pas a Pas i el Grup Marmota. El grup de dificultat mitjana és el Grup Muntanya i els grups amb més dificultat són el Grup Capdemunt, centrat exclusivament en alpinisme, i el Grup Roca i Neu d’escalada i alpinisme. 

Els grups especialitzats en grans recorreguts són el Grup Senders i els grups Camins del Jussà i Camins (actualment ressegueix el Camí Piemont). Aquests grups realitzen sortides llargues, sovint aprofitant ponts i vacances, per cobrir per trams recorreguts de més distància, alguns de gran interès cultural i històric.

En temporada hivernal, també s’obren el Grup Pell de foca i el Grup Obrint Traça,  especialitzats en sortides d’hivern, raquetes i esquí de muntanya.

Dins de la Secció de Muntanya també hi ha l’Escola de Muntanya, encarregada de tota la formació de muntanya del CMSC. També s’encarrega de la gestió del Rocòdrom Josep Barberà del CMSC, de les competicions que s’hi celebren i dels diferents equips de competició que representen al CMSC. Adreça’t a secretaria pel servei de lloguer de material de muntanya: piolets, grampons, raquetes, dispositius ARVA, pales, sondes…

Apunta’t a les activitats des de l’Oficina d’Inscripció en Línia.

+info: cmsc@cmsc.cat | 93 674 53 96

Annex: Reglament de règim intern  (pdf 38.66KB)