Inici » Noticies » StQlímpics: mostra de força i superació

StQlímpics: mostra de força i superació

Un altre any s’han celebrat les proves d’atletisme dels StQlímpics a la pista del ZEM de la Guinardera a Sant Cugat del Vallès. És un esdeveniment que promou l’autonomia i l’apoderament de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la pràctica de l’atletisme. 

Durant el matí s’han dut a terme tres proves d’atletisme: 80 metres de tanques, 80 metres llisos i llançament de vòrtex. Han participat un total de 116 persones amb discapacitat intel·lectual de totes les edats que venen dels següents centres: Residència Gurú Valldoreix, Taller Jeroni de Moragas, Aspasur Valldoreix Catalònia, Aspasur Ripollet Catalònia, Centre Sant Medir, Edda de Carli, i Club Muntanyenc Sant Cugat.

Els atletes que han participat en aquesta jornada fa temps que entrenen i preparen aquestes proves, i amb força i superació les han passat i gaudit de les diferents activitats.

Com a cloenda d’aquest esdeveniment, s’ha fet l’entrega de trofeus de les diferents proves i també s’ha entregat un trofeu a cada entitat per la seva participació en aquesta jornada.

Moltes gràcies a totes i tots els participants, voluntaris, entrenadors i organitzadors que any rere any fan possible aquesta jornada tan important i emotiva.

A continuació veureu un petit recull de les imatges del dia d’avui: