Voluntariat

Fes-te voluntari/a del CMSC​

Considerem com a voluntariat del CMSC les persones que d’una manera lliure, sense contraprestació econòmica i d’acord amb la capacitat d’obrar que els reconeix l’ordenament jurídic català, decideixen dedicar part del seu temps al servei de l’entitat.

AL CMSC reconeixem dos tipus de voluntariat:

  • D’activitat continuada: persones (socis i sòcies) implicades en aquelles activitats fixes del club de llarga durada i consolidades, normalment regides pel calendari escolar. En aquest tipus de voluntariat estarien els caps de les diferents seccions del club, els coordinadors dels grups de muntanya, vocals i/o els monitors de l’esplai Sarau i l’escola d’excursionisme.
  • D’activitat puntual: persones (socis i sòcies) que col·laboren en les grans marxes i caminades organitzades pel club, fent de coordinadors, caps i/o personal d’avituallament.

El Voluntariat és l’actiu més valuós del Club, ja que sense ell no seria possible l’existència de la nostra entitat.

Hem obert una Borsa de Voluntariat esperant la teva inscripció. La Borsa està oberta a tothom: socis/es del Club, familiars i amics/es.

Registra’t ara mateix per rebre les convocatòries de cada esdeveniment: INSCRIPCIONS

Abans de cada esdeveniment farem una crida a tot el Voluntariat per confirmar la disponibilitat.

Projecte Obrim Camí

 Obrim Camí és un projecte del CMSC per fer sortides a espais naturals portant a persones amb mobilitat reduïda que necessitin cadira Joëlette per poder fer l’activitat.

Per això s’ha creat un grup de persones voluntàries que reben formació en diferents aspectes: conducció de la cadira Joëlette, acompanyament de persones amb discapacitat, manteniment de  la cadira.

Actualment el CMSC disposa d’una cadira Joëlette-elèctrica.

Des d’ Obrim Camí estem cercant persones voluntàries que amb il·lusió i compromís participin en aquest projecte. Es pot fer tant en la conducció de la cadira com en tasques de suport i organització.

Si tens ganes de participar com a voluntari i implicar-te en l’activitat del CMSC posa’t en contacte amb nosaltres a través de la secretaria del Club.

Cuidadors de Senders

Els objectius fundacionals de l’Equip de Cuidadors de Senders del CMSC són:

  • Promoure, sol·licitar i realitzar el manteniment dels senders marcats més vinculats al CMSC, tant per proximitat (geogràfica i/o emocional) com per ser de pas habitual de les activitats muntanyenques organitzades pel Club i les seves Seccions.
  • Fomentar l’estima i el respecte pel territori i la muntanya, i en concret, pels camins i senders que els recorren. 
Si tens ganes de participar-hi posa’t en contacte amb el CMSC.