Cultura

Cultura

Culturitza't al CMSC!

La Secció de Cultura ofereix un ampli ventall d’activitats per a adults orientades a explorar aficions de caràcter cultural en companyia d’altres socis i sòcies que comparteixin un mateix interès.

En la seva majoria s’organitzen a les tardes d’entre setmana i amb una periodicitat d’un dia per setmana. Solen ser gratuïtes però restringides a socis i sòcies i solen fer-se a la Seu Social del CMSC. Aquestes activitats sorgeixen de l’interès i la iniciativa dels mateixos socis i sòcies, que s’organitzen per dur-les a terme de forma voluntària.

Periòdicament fem exposicions de pintura i/o de fotografia que s’allarguen dos mesos a la planta baixa de la nostra Seu Social. També presentem llibres i organitzem conferències, jornades, monogràfics, ponències i xerrades sobre diferents temàtiques sempre a càrrec d’experts reconeguts en el seu àmbit professional. Un cop al mes oferim la Xerrada del mes amb diversos continguts que ens interpel·len.

Les activitats en grup són de participació gratuïta, però cal ser soci o sòcia i es requereix un mínim de compromís d’assistència. D’haver-hi places, pots entrar en un grup a qualsevol moment del curs. Hi ha un Grup de lectura, un Grup de fotografia, un Grup de tertúlia sobre art, un Grup de tertúlia en anglès i un Grup de Cinema (Divendres de pel.lícula).

Oferim també, trimestralment, un Curs d’Història de Catalunya. Aquesta activitat, de naturalesa acadèmica i magistral, té un cost addicional i són impartides per una persona experta en el tema. Es divideixen en segments temporals de llarga durada on s’analitzen aspectes polítics, socials i antropològics.

Fes-te teu el club, visita les exposicions artístiques, participa en els esdeveniments culturals, vine als divendres de pel·licula, aprèn anglès o uneix-te al grup de lectura o de fotografia.

La Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc és un grup amb més de vint-i-cinc anys de trajectòria que es reuneix setmanalment per assajar les properes actuacions.

Un nou grup format aquest any 2022 és el de Dimecres sènior amb una periodicitat mensual i dos tipus d’activitats, culturals i senderistes.

Grups de cultura