Sortides

Obrim Camí

Projecte Obrim Camí

Us presentem Obrim Camí, una iniciativa per fer possible l’accés a espais naturals per corriols i rutes de muntanya a persones amb mobilitat reduïda.

Això és possible amb la força del voluntariat que ha decidit formar part d’Obrim Camí i amb el suport d’una cadira mono-roda Joëlette que és el vehicle que permet accedir a la majoria de camins i, fins i tot, arribar a fer cims amb persones que altrament no en tindrien l’oportunitat.

Ets una persona amb mobilitat reduïda? T'agrada la muntanya? 

Ens encantaria compartir amb tu sortides per camins que no permeten el pas de les cadires convencionals. Et poden acompanyar també familiars i amics. Els vincles que es creen a cada sortida en fan una experiència compartida i obren la porta a noves rutes.

 

La conducció de la cadira mono-roda tot terreny Joëlette la fa un equip d’Obrim Camí que s’ha format per dur-la en diferents situacions. S’encarregaran de portar la Joëlette per la ruta acordada prèviament amb la persona passatgera.

 

Si esteu interessats en participar de l’activitat com a voluntari o com a passatger envieu un correu a obrimcami@cmsc.cat o trucant al Club Muntanyenc Sant Cugat al telèfon 93 674 53 96.